DE LES PRESES CAP A ARGELAGUER

Vam néixer en un petit obrador de les Preses, vam créixer en una planta a Sant Esteve d’en Bas i des de 1981 que el nostre dia a dia es viu a Argelaguer, en unes instal·lacions de 2500 m quadrats.

DE LES PRESES HACIA ARGELAGUER

Nacimos en un pequeño obrador de las Preses, crecimos en una planta en Sant Esteve d’en Bas y desde 1981 que nuestro día a día se vive en Argelaguer, en unas instalaciones de 2500 m cuadrados.

FROM LES PRESES TO ARGELAGUER

We were born in a small factory in Les Preses, grew up in a plant in Sant Esteve d’en Bas and since 1981 have spent our days in Argelaguer at a 2500 m2 facility.

NOUS TEMPS, NOVES DEMANDES

Mossecs per a mascotes

El mercat de l’alimentació, també la dels animals de companyia, està en constant evolució. I atents a les noves demandes, la nostra empresa ha impulsat una nova línia de llaminadures i productes d’aviram, oví, boví i porcí per a mascotes que comercialitzem arreu del món.

productes a amazon

NUEVOS TIEMPOS, NUEVAS DEMANDAS

Mordiscos para mascotas

El mercado de la alimentación, también la de los animales de compañía, está en constante evolución. Y atentos a las nuevas demandas, nuestra empresa ha impulsado una nueva línea de golosinas y productos de aves de corral, ovino, bovino y porcino para mascotas que comercializamos por todo el mundo.

productos en amazon

NEW TIMES, NEW NEEDS

Nibbles for pets

The food market, also that for pets, is constantly evolving. Mindful of new demands, our company has promoted a new line of sweets as well as poultry, ovine, beef and pork products for pets that we commercialize across the world.

AMAZON PRODUCTS

SAGUÉS
C/ Afores s/n 
17853 - Argelaguer
Tel. +34 972 687 236

comercial@sagues.net

Política de privacitat
Cookies
Avís legal